FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ


Minkälaisiin tilaisuuksiin taikurin voi tilata?

Taikuus sopii melkeinpä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Yksitysistä juhlista, kuten häät ja merkkipäivät, yritysten asiakastilaisuuksiin. Olkoon cocktail kutsut tai messu tapahtumat - vain mielikuvitus on rajana.


Minkälaisen tilan ja tekniikan ohjelma vaatii?

Ohjelmani on räätälöitävissä tilaanne ja tekniikkaanne sopivaksi. Lähitaikuus sopii tilaisuuksiin, joihin toivotaan epävirallisempaa ohjelma numeroa joka sävähdyttää ja hämmästyttää. Tämän tyylisellä taikuudella ei ole minkäänlaisia vaatimuksia tilan ja tekniikan suhteen.

Salonkitaikuus on näyttävämpää ja sopii esitettäväksi koko yleisölle kerralla. Silloin tilan tulee olla riittävän yhtenäinen niin, että kaikki katsojat voivat seurata esitystä. Yleisön olisi hyvä olla esiintyjän edessä. Näin kaikki pääsevät näkemään taikuuden. Lisäksi, katsojien määrästä ja tilan koosta riippuen, voi olla syytä varautua äänentoisto laitteisiin sekä mikrofoniin.


Mitä esitykset maksavat?

Esitykseni hinnat ovat neuvoteltavissa, mutta hinta koostuu usein eri tekijöiden summasta; esityksen kestosta, siitä minkälainen taikaesitys on tilattu, etäisyydestä keikkapaikalle sekä vuodenajasta.