Ohjelmat


LÄHITAIKUUTTA

Lähitaikuus, englanniksi close-up, esitetään pienillä jokapäiväisillä esineillä pienille ryhmille kerrallaan. Esimerkiksi firmojen erilaiset tilaisuudet, perhejuhlat, ravintolat ja messut ovat tilaisuuksia johon lähitaikuus sopii erittäin hyvin. Taikuri kiertää seurueita ja viivähtää tuokion jatkaakseen esiintymistään seuraaville. Näin mahdollisimman moni kokee taikuuden läheltä ja henkilökohtaisesti.

Esityksen kesto sovittavissa tilaisuuden ja yleisömäärän mukaan


SALONKITAIKUUTTA

Taikuutta isolla tai pienellä näyttämöllä jossa taikuri esiintyy suuremmalle yleisölle kerrallaan. Salonkitaikuutta voidaan esittää samanlaisissa tilaisuuksissa kuin lähitaikuuttakin.

Esitys on mainio "Grande finale" lähitaikuuden lopuksi.

Esityksen kesto: 10min - 1/2 tuntia


TAIKAKOULU

Onko taikatemppu ja sen salaisuus joskus jäänyt kaivelemaan mieltäsi?

Aikuisille suunnatussa taikakoulussa voit harjoitella tempun tai pari ja yllättää taidoillasi perheenjäsenet sekä ystävät.

Taikakoulu sopii erittäin hyvin keventäväksi ohjelmanumeroksi yritysten koulutustilaisuuksiin, TYKY-päiviin tai illanviettoihin. Käymme yhdessä läpi 2-3 taikatempun salat ja niiden esittämisen. Muistoksi jäävät niin välineet kuin taikakin.

Taikakoulun kesto sovittavissa osanottajamäärän mukaan


LASTENESITYS

Taikuri Christianin lapsille suunnatussa koko perheen ohjelmassa lapset pääsevät osallistumaan taikomisiin. Taikasauvan heilautuksella taikurin taikakattilasta ryöpsähtää jotain kaikille lapsille mieluista - karkkia!

Vaikka ohjelma on suunnattu lapsiyleisölle, temput on tarkoin valittu viihdyttämään myös aikuisyleisöä. Vankalla ammattitaidolla Christian saa yleisön viihtymään ja hyvälle tuulelle.

Esityksen kesto n. 30min. yleisö huomioon ottaen